sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un celebru fotbalist, intens cautat de FCSB, are probleme grave: “M-am gandit la sinucidere. Nu mai am bani pentru…”

Distribuie:

Publicat:

Fotbalistul Emmanuel Eboue, curtat intens de FCSB, anul trecut, trece prin momente dificile chiar de sarbatori.

Eboue a divortat de sotia de 34 de ani si a pierdut tot ce avea. S-a gandit inclusiv la sinucidere, avand in vedere greutatile pe care le-a avut, scrie DigiSport.

"Am pierdut tot dupa divortul de sotia mea! M-am gandit si la sinucidere. Acum, mi-as dori sa ma ajute Dumnezeu. Nu mai am nici macar o masina de spalat, nu am bani pentru un avocat. Am castigat 8 milioane de euro in Turcia (n.n. la Galatasaray), dar 7 milioane i-am trimis acasa, sotiei mele.

Nu vreau ca oamenii sa stie ca sunt acasa si stau cu lumina stinsa. Fiicele mele ma sunau pana acum doua luni. Mi-e dor de ele, mi-e dor sa le vad. Simt o o durere mare ca sunt departe de ele", a povestit Eboue.

Cea mai mare dorinta a sa este sa obtina un loc de munca cu ajutorul Federatiei de Fotbal din Anglia.

"Poate ca Federatia de Fotbal din Anglia ma va ajuta si imi va da un loc de munca", este dorinta lui Eboue, care a mai evoluat in Anglia si pentru Sunderland, dupa experienta de la Galatasaray.

Mama si fetita de doi ani din Prahova, date disparute de zile intregi. E greu de crezut cum au fost, pana la urma, gasite! Nimeni nu credea ca acolo ar putea fi cele doua. Alexandra Iuliana Mircioiu, o mama in varsta de 21 de ani si fetita ei de 2 ani, Gabriela Raluca Aldea, au fost date disparute de acasa, chiar de catre tatal fetei.

Dupa 6 zile de cautari, autoritatile din Prahova au reusit sa le gaseasca pe cele doua. In mod surprinzator, mama fetitei a refuzat sa se intoarca acasa. Totodata, ea le-a cerut autoritatilor sa ii protejeze adresa noului camin. Se pare ca femeia a ales sa se desparta de concubinul ei si a decis sa ia si fetita cu ea si sa o tina departe de tatal ei.

”Politistii prahoveni le-au gasit pe cele doua persoane disparute – pe minora de doi ani si pe mama acesteia. Amandoua sunt sanatoase si sunt in siguranta. Cazul de disparitie a fost rezolvat dupa mai putin de 24 de ore de la semnalarea acestuia de concubinul si de mama femeii care plecase de acasa cu sase zile inainte”, ne-a declarat subinspector Raluca Brezeanu, purtator de cuvant al IPJ Prahova, potrivit Libertatea.

Tanara, in varsta de 25 de ani, care a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a fost impinsa in fata unei garnituri de metrou, are o poveste de viata trista. Alina Ciucu s-a nascut in localitatea Ostroveni din judetul Dolj, insa a urmat cursurile Liceului Teoretic ”Constantin Brancoveanu” din Dabuleni, noteaza observator.tv. Reporterii Observator au stat de vorba cu vecinii matusii care a crescut-o pe Alina, dupa ce  parintii au abandonat-o. Au aflat ca, in realitate, tanara a fost crescuta de un vecin care i-a fost mai mult decat un tata si a ajutat-o chiar sa intre la o facultate din Bucuresti, mai scrie sursa citata.  Alina se mutase in Capitala si locuia cu chirie alaturi de iubitul ei.

Tanara si-a gasit sfarsitul in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de tren, initial suspectandu-se ca ar fi vorba despre o sinucidere. Politia Capitalei a anuntat, la cateva ore de la incident, ca femeia a fost de fapt impinsa de o alta individa si a facut publice imagini cu ea, ulterior aceasta fiind retinuta de politisti. Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img