vineri, 29 martie, 2024

Un colos al restaurantelor de tip fast food a dat lovitura! Va deschide noi unitati in Romania

Distribuie:

Publicat:

Acest gigant al restaurantelor de tip fast food se pregătește să deschidă șampania! Colosul a dat lovitura și va deschide noi locații în țara noastră!

Compania malteză Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pentru şase pieţe europene, a deschis zece restaurante în 2018 şi are în plan alte 13 deschideri în 2019, parte a unei investiţii de 64 milioane euro care vizează atingerea pragului de 176 unităţi în România, Ţările Baltice, Grecia şi Malta până în 2021.

„Anul 2018 a fost poate cel mai bun an al McDonald’s în România până acum. O spun cu mare mândrie şi bucurie, pentru că ştiu cât de mult efort a investit întreaga echipă pentru creşterea businessului în acest an şi pentru atingerea obiectivelor de deschideri de restaurante din acest an. Dezvoltarea de noi restaurante presupune multă implicare şi colaborare cu diverşi parteneri, e un proces care uneori poate fi difici, însă entuziasmul cu care am fost primiţi în fiecare comunitate în parte ne dovedeşte că facem lucrurile bine. Continuăm anul 2019 cu acelaşi entuziasm, cu obiective bine definite şi dorinţa de a fi cât mai aproape de clienţii noştri şi a ne ridica la aşteptările lor,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Capital România, citat de Ziarul Financiar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img