News Flash:

Un conductor de locomotivă a oprit trenul la o trecere la nivel cu barieră din Constanţa pentru a-şi cumpăra o cafea. Poliţia a demarat o anchetă VIDEO

22 Martie 2020
1542 Vizualizari | 0 Comentarii
646x404 1

Un conductor de locomotivă a oprit trenul la o trecere la nivel cu barieră din Constanţa pentru a-şi cumpăra o cafea. Poliţia a demarat o anchetă.

„Conductorul locomotivei inscripţionate „Mircea Eliade“ şi folosită de către operatorul DB Schenker România, tracta o garnitură de marfă în cursul zilei de 22 martie, circulând dinspre Cernavodă spre Constanţa. Când a ajuns în Valu lui Traian, acesta a oprit garnitura în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C, a coborât din cabină, a intrat într-un chioşc din apropiere, unde a ieşit după câteva minute, cu o cafea în mână”, scrie publicaţia CTNews.ro.

 

Întreaga scenă a fost surprinsă duminică, 22 martie, de unul dintre şoferii care se aflau opriţi în trafic la barieră, aşteptând ca trenul să îşi continue drumul.

 

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că „în urma apariţiei imaginilor video, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa s-au autosesizat si efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai notează publicaţia amintită.

 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051913 (s)