vineri, 29 martie, 2024

Un consilier local vrea sa interzica Politia in comuna: „Noi ii platim, si ei te amendeaza?”

Distribuie:

Publicat:

Propunere controversata a unui consilier local din judetul Sibiu. El vrea ca in comuna Sadu sa nu mai patruleze politia! Ba, mai mult, daca agentii „indraznesc” sa treaca pe acolo, ei trebuie sa treaca mai intai pe la primarie, ca sa anunte acest lucru, pentru ca oamenii sa se fereasca de ei. Intr-o sedinta de la Primaria Sadu, un consilier local a cerut nici mai mult nici mai putin sa fie interzisa venirea in localitate a politistilor de la rutiera din Cisnadie sau Sibiu.

“Ce cauta politistul pe raza comunei? Bai fratilor, joia vine echipajul de politie, de la Cisnadie sau de la Sibiu, cauta masini care nu sunt inscrise, cauta soferi care au baut, cauta tractoare care nu au inmatriculare la Primarie. Eu vreau sa nu mai vina astia sa dea amenzi la oameni! Nu suntem o comuna de infractori! Ar trebui sa facem o adresa si sa spuna . Toti vin si dau amenzi. Sa anunte Consiliul Local sau Primaria cand au actiune pe raza comunei, ca sa anuntam oamenii. Sa ne spuna daca au un plan de amenzi”, a cerut un consilier local din comuna Sadu.
Acesta a avut un mesaj si pentru politisti.”Voi sunteti in slujba noastra si de asta sunteti platiti de la bugetul de stat, din banii nostri. Noi ii platim, si ei te amendeaza? Cum adica? Astia sunt stat in stat. Pai, cum?”, a mai spus el. Inregistrarea a fost postata pe pagina de Facebook a Sindicatului National al Politistilor din Romania. Sedinta publica a Consiliului Local al comunei Sadu e din data de 7 septembrie 2017.

Deocamdata, consilierul local nu a fost identificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img