vineri, 19 aprilie, 2024

Un copil de 5 ani, singurul supraviețuitor al accidentului teribil din Italia. Prognosticul medicilor rămâne rezervat

Distribuie:

Publicat:

Singurul supraviețuitor al accidentului de teleferic din Italia, copilul de 5 ani, se trezește. Prognosticul medicilor rămâne rezervat. Copilul și-a pierdut tatăl, mama, frățiorul de 2 ani și pe străbunicii materni.

Începe procesul de trezire a lui Eitan Moshe Biran, în vârstă de 5 ani, singurul supraviețuitor al masacrului din Stresa, internat în secția de terapie intensivă a spitalului Regina Margherita, scrie „La Stampa”, conform Mediafax.

„A petrecut o noapte liniștită și condițiile sale sunt stabile. Acest lucru a determinat echipa de medici să înceapă procesul de trezire a copilului, care constă în reducerea medicamentelor”, declară medicul Giovanni La Valle.

Medicii subliniază și aspectul psihologic: „Copilul trebuie să aibă sprijinul psihologilor atât în ​​timpul trezirii, cât și după trezire. Echipa noastră de psihologi, experți și specializați în aceste cazuri s-a pregătit și va sprijini echipa de anesteziști în timpul trezirii. Mai târziu vor avea grijă atât de copil, cât și de familie”.

Prognosticul medicilor rămâne rezervat. Doctorul Giorgio Ivani, directorul secției de anestezie și resuscitare pediatrică a spitalului, vorbește despre un „optimism precaut”.

În accidentul din zona Lacului Maggiore, unde o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbușit în pădure, tatăl și mama lui Eitan, Amit și Tag, fratele Tom de doi ani și străbunicii au murit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img