vineri, 19 aprilie, 2024

Un copil s-a spanzurat in Prahova! Nu a mai putut suporta gandul ca ”mama e plecata pentru a-mi face un viitor”

Distribuie:

Publicat:

O fata de 14 ani s-a spanzurat in Prahova! Pustoaica ducea dorul mamei plecate in Spania. O tragedie care aduce din nou in discutie drama copiilor care sunt nevoiti, din diferite motive, sa creasca departe cei care le-au dat viata. Despre pustoaica de 14 ani, eleva la scoala din comuna Magureni, judetul Prahova, oamenii par sa aiba numai cuvinte de bine. Chiar si despre familia acesteia, care nu a avut niciodata probleme. De nici un fel! Cel putin asa sustin autoritatile.

Fata ducea dorul mamei care muncea in Spania
Saptamana trecuta, joi mai exact, fata in varsta de 14 ani care locuia cu tatal sau si cu iubita acestuia parea abatuta. Ii era dor de mama plecata in Spania si, nu de putine ori, le spusese apropiatilor ca ar vrea sa mearga la ea. In ziua fatidica, pentru pustoaica totul parea sa nu mai aiba sens.

S-a spanzurat in curtea casei
Ea era acasa cu mama vitrega si fratele vitreg, carora le-a zis ca merge in gradina sa se plimbe. Cateva minute mai tarziu, cei doi aveau sa faca descoperirea macabra. Copila atarna in streang, de unul dintre copaci. Medicii chemati de urgenta nu au mai putut sa o readuca la viata.

Pustoaica nu a lasat un bilet de adio
Fata nu a lasat nici un bilet de adio, astfel ca, deocamdata, motivele sinuciderii nu sunt clare. Fie ca a fost vorba de dorul pentru mama, fie vreo iubire neimpartatita, fie neintelegerile din familie, fiecare dintre acestea pot fi motive ale gestului fatal. Tragic este insa ca nici profesorii de la scoala, nici apropiatii, nimeni nu a observat ca ceva nu este in regula cu aceasta copila. Daca s-ar fi intervenit la timp, poate acum nu s-ar mai fi vorbit de ea la timpul trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img