joi, 28 martie, 2024

Un craiovean a vazut o masina de politie oprita pe un drum neumblat. Cand s-a uitat inauntru, a fost revoltat de ce a gasit – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ancheta interna in politia din Craiova, dupa o serie de imagini aparute pe Facebook. Doi politisti din Craiova au fost surprinsi, duminica dupa-amiaza, in timp ce dormeau in masina de serviciu chiar in timpul programului. Agentii parcasera pe drumul care merge dinspre podul Jiului de la intrarea in Bucovat spre depozitul de gunoi Eco Sud din Mofleni. Unul dintre ei s-a culcat pe locul soferului iar celalalt, pe bancheta din spate. Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei“, autorul sustinand ca ar fi vorba de politisti de la Sectia 6 din Craiova.

„Ca sa nu mai fim acuzati de catre politistii locali ca am avea ceva cu ei, asta seara va prezentam un material cu ceilalti politisti. Pe drumul care merge de la podul Jiului spre depozitul de gunoi Eco Sud, duminica dupa-amiaza traficul este inexistent, ploaia si linistea imbie la somn. Politisti de la sectia 6 folosesc pe post de dormitor Loganul MAI cu nr de inmatriculare 29252. Somn usor.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img