News Flash:

Un deliciu ca-n Rai - Tarta cu branza si coacaze rosii

12 Iunie 2017
883 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8750 RON (+0.0028)
USD: 4.1874 RON (-0.0009)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Deserturile ce au la baza aluatul clasic frantuzesc de tarta sunt aromate si crocante. Reteta cu branza si glazura de coacaze rosii nu necesita multe ingrediente si se prepara usor!

Ingrediente:

Pentru aluat:
250 g faina
75 g zahar
125 g unt
2 plicuri zahar vanilat
1 praf sare
1 ou

Pentru umplutura:
500 g mascarpone
500 g branza
de vaci cremoasa
4 oua
125 g zahar
coaja de la 1 lamaie
2 linguri zeama de lamaie
35 g amidon din porumb
100 g fulgi de cocos

Pentru decor:
500 g coacaze rosii
150 g zahar
10 g gelatina
50 ml apa

Mod de preparare pe CULINAR.BZI
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012507 (s)