joi, 25 aprilie, 2024

Un doctor a rămas șocat când a văzut ce îi punea soția lui în mâncare. Bărbatul a montat camere

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat a observat că nu se simțea deloc bine în ultima perioadă, mai ales după ce consuma mâncarea gătită de partenera lui de viață. A intrat la bănuieli, așa că a decis să monteze camere de luat vederi chiar în bucătăria locuinței lor, pentru a vedea ce se întâmplă. Iată că bărbatul a avut dreptate, iar femeia a încercat să-l otrăvească.

Cei doi soți s-au căsătorit pe 4 iulie 2012 și au împreună doi copii: o fiică și un fiu, de 8, respectiv 7 ani. Imediat cum a intrat la bănuieli, nu a stat prea mult pe gânduri și a montat camere de supraveghere în bucătărie.

A rămas șocat când a văzut ce îi punea soția lui în mâncare

A rămas șocat atunci când a văzut ce imagini au surprins camerele de supraveghere și a luat o decizie radicală. Bărbatul şi-a surprins soția punând soluţie de desfundat chiuveta în limonada lui, potrivit Observator.ro.

Dr. Yue „Emily” Yu, soția bărbatului, a fost arestată la scurt timp după ce medicul a mers la poliție și le-a arătat oamenilor legii imaginile pe care le-a surprins cu soția sa. Soția lui este dermatolog de profesie.

Potrivit aceleiași surse, femeia i-ar fi umplut băuturile cu substanțe chimice de uz casnic de mai multe ori. Ulterior, doctorul a suferit leziuni interne, așa că a încercat să obțină dovezi în acest sens.

Doctorul a cerut și ordin de protecție

Iată că planul doctorului a dat roade. Dermatoloaga în vârstă de 45 de ani, dr. Yue Yu a fost arestată pentru otrăvire. Deocamdată, femeia nu a fost acuzată oficial. Mai mult, bărbatul a cerut un ordin de restricţie.

Dr. Jack Chen, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că nu se simte în siguranță mai ales atunci când locuiește sub același acoperiș cu cea care a încercat să îl otrăvească.

„Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi”, a spus bărbatul.

În imagini se vede clar cum femeia ia substanța de sub chiuveta din bucătărie și o pune în băutura pe care mai apoi i-a dat-o soțului ei. Din cauza substanței, doctorul a fost diagnosticat cu ulcere, gastrită și esofagită.

Mai mult decât atât, bărbatul susține că și soacra sa, Yuqin „Amy” Gu, i-ar fi făcut zilele un calvar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img