sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un elev de clasa a IX-a a ajuns la spital in coma alcoolica

Distribuie:

Publicat:

Un elev de clasa a IX-a din Botosani a ajuns la spital in coma alcoolica. Baiatul s-a dus la ore mort de beat insa la un moment dat i s-a facut rau iar colegii lui au sunat la 112. Elevul a fost dus de urgenta la spital.

Baiatul se afla in sala cand, la un moment dat i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant. Colegii au anuntat imediat profesorii, care, au sunat la 112.

Elevul a transportat de urgenta la spital, unde a fost diagnosticat cu intoxicatie acuta cu alcool etilic, coma gradul I-II, potrivit stiri.botosani.ro.

A fost deschisa o ancheta de catre conducerea scolii, iar elevul va fi sanctionat.
“Indiferent ce facem noi in scoala, atata timp cat in afara scolii desi exista un cadru legal vizavi de vanzarea bauturilor alcoolice si a tutunului , totusi avem agenti economici care vand aceste produse minorilor, fara a suporta consecintele legii, inseamna ca si munca noastra in scoala este in zadar. Asteptam raportul comisiei sa ni-l transmita si cu propunere de sanctiune. Atata timp cat era in curtea scolii va trebui sa suporte regulamentul”, a declarat Gabriel Hartie, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img