vineri, 19 aprilie, 2024

Un erou – politistul care a salvat trei persoane care au baut soda caustica si s-au aruncat in Dunare!

Distribuie:

Publicat:

Asa cum de multe ori media critica modul in care unii dintre politisti fac abuz in serviciu, e bine sa fie si laudati, mai ales atunci cand isi pun viata in pericol pentru a o salva pe a altora. Seara trecuta, un politist de la Transporturi a salvat de la moarte trei oameni care au baut soda caustica si apoi s-au aruncat in apele bratului Borcea. Totul s-a intamplat, seara trecuta, pe malul stang al bratului Borcea, in zona silozului Calarasi. Politistul Gabriel Andronescu, de 39 de ani, incadrat la Politia Transporturi Calarasi, a remarcat cele trei persoane, doua femei si un barbat, care intrasera in apa imbracati si se indreptau spre larg.

Mi-am dat seama ca vor sa se sinudica. Am inceput sa strig , am pus girofarul in functiuni pentru a-i atentiona, insa n-am primit niciun raspuns. Cand am ajuns in dreptul lor am gasit mai multe sticle cu soda caustica. Bausera inainte si apoi au intrat in apa”, a povestit politistul. Imediat, politistul a sarit in Borcea si i-a adus pe cei trei la mal, dupa care a cerut ajutoare de la colegii sai prin statia de serviciu. In ajutorul politistului au mai intervenit doi barbati care au reusit sa ii aduca la mal pe cei trei sinucigasi.
“Ei au dorit cu orice pret sa moara. Am aflat ulterior ca nu au locuinta, garsoniera in care au locuit a fost executata silit pentru datorii, iar acum sunt pe strazi. E cumplit, o siutatie dramtica. Nu reusim sa-i gasim. Au ramas la spital la UPU duminica seara pentru a fi stabilizati insa au refuzat internarea si trimiterea la Bucuresti. E trist ca traim astfel de evenimente”, a declarat politistul pentru adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img