vineri, 29 martie, 2024

Un europarlamentar vasluian tuna si fulgera pe facebook : …daca un alt guvern cinstit și competent – ar fi rămas la Palatul Victoria, astăzi ….

Distribuie:

Publicat:

Dragos Tudorache, fost ministru de interne in cabinetul tehnocrat al lui Dacian Ciolos, ajuns acum europarlamentar, a tunat si a fulgerat pe reteaua de socializare . Acesta a pus in evidenta faptul ca Romania pana in acest moment a fost condusa de o clasa politica corupta :

 

“Croația intră în Schengen. România, nu. Două zile dezastruoase pentru o țară îngenuncheată de corupția clasei politice. Dacă Guvernul Ciolos – sau un alt guvern cinstit și competent – ar fi rămas la Palatul Victoria, astăzi România era deja de doi ani scoasă din MCV și intrată în Schengen. 

 

Corupția distruge vieți, amputează destine și incapacitează economii. Toate la un loc dau nivelul calității vieții, indicator la care suntem, de asemenea, pe ultimul loc. România a fost condusă de politicieni de mâna a doua, corupți și incompetenți, care pentru șpagă și interese personale au ignorat destinul acestei țări. 

 

Să ne uităm și la tabloul din Parlament. Un om care a fugit de la Palatul Victoria după Colectiv dictează majorității. Un partid fără relevanță, condus de un om compromis și cu dosar penal, are pretenții politice după ce a împins, împreună cu PSD, toate măsurile toxice care ne-au adus unde suntem azi. Baroni care se află în Parlament de ani buni sau chiar decenii se reinventează periodic, pentru a-și păstra locul, privilegiile și accesul la influență și la banii publici. 

 

Mesajul european este clar și, din păcate, resimțit direct de cetățenii de rând, nu de baronii vechilor partide: nu mai putem continua cu vechea clasă politică și cu vechiul mod de a face lucrurile. Avem nevoie urgentă de oameni competenți, responsabili și care să se dedice cu adevărat serviciului public și acestei țări. “ tuna europarlamentarul pe reteaua de socializare .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img