marți, 16 aprilie, 2024

Un fost premier îşi anunţă REVENIREA în politica de la varf: ‘Haideţi să ne punem la treabă împreună…’

Distribuie:

Publicat:

Este revenirea anului în politica de la vârf! Fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş, pare că-şi doreşte din ce în ce mai mult să revină în prim-plan. Cioloş a postat pe Facebook un mesaj video care a ridicat, însă, unele semne de întrebare. Mesajul transmis prietenilor săi virtuali lasă loc de interpretări şi nu puţini au fost cei care au dedus din îndemnurile fostului premier faptul că acesta plănuieşte o revenire în politică.

"Dragi prieteni,

Îmi doresc, aşa cum vă doresc şi vouă, un an 2018 al asumării, al angajării şi al acţiunii. Un an în care să începem să acţionăm, noi înşine, fără să aşteptăm ca alţii să o facă în locul nostru, pentru o Românie aşa cum ne-o dorim: o Românie onestă, cu fruntea sus, prosperă şi o Românie în care nu ne e ruşine să trăim.", mărturiseşte Cioloş în începutul mesajului.

Fostul şef al Guvernului continuă însă şi dă de înţeles că ar vrea să se implice în implementarea îndemnului lansat către prietenii săi virtuali.

"Cred că e important, în primul rând, să găsim mijloacele prin care să spunem ceea ce credem şi să facem ceea ce credem că trebuie făcut. Sunt convins că dacă începem de acum, putem pune bazele pentru un nou secol al unei Românii moderne,  unei Românii asumate şi a unei Românii care să fie construită după chipul şi asemănarea generaţiilor tinere care vor trăi în această ţară în anii care vin. Eu, unul, sunt gata pentru asta şi cu siguranţă voi fi alături de voi. Sper să fiţi şi voi alături de toţi cei care îşi doresc acest lucru şi care sunt gata să-şi asume prin acţiune speranţele şi proiecţiile pe care le au pentru România pe care o visează. La mulţi ani, un an bun pentru 2018 şi haideţi să ne punem la treabă împreună!", conchide fostul premier.

 

sursa: stiripesurse

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img