joi, 18 aprilie, 2024

Un fotbalist de 27 de ani a murit intr-un accident de masina

Distribuie:

Publicat:

Un accident grav de circulatie, soldat cu moartea unui tanar de 27 de ani, a avut loc joi seara langa Catcau, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Victima, care nu purta centura de siguranta, a murit pe loc dupa ce s-a rostogolit de mai multe ori cu masina.
Potrivit Dejeanul.ro, martorii spun ca tanarul s-ar fi angajat intr-o depasire, iar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra masinii. Autoturismul a parasit partea carosabila, s-a izbit de un mal de pamant si s-a rostogolit de mai multe ori.

Soferul, Sorin Muresan, un tanar care a jucat la mai multe echipe de fotbal din zona Dejului, nu purta centura de siguranta. Acesta a fost proiectat in afara autoturismului si a cazut pe asfalt. Imapctul a fost foarte puternic, iar tanarul a murit pe loc. 

Acesta asistase la un meci de fotbal si ar fi baut cateva beri, potrivit martorilor.

Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit politiei Cluj, accidentul a ajvut loc joi noaptea, in jurul ore 23:00.

“Conform primelor verificari, un tanar de 27 de ani, din localitatea Muncel, in timp ce conducea autoturismul pe directia Dej – Baia Mare, intr-o curba la stanga ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare. Astfel, a patruns pe sensul opus de circulatie, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat de mai multe ori pe spatiul verde”, a declarat Carmen Jucan, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Politia continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img