sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Un frontierist de la S.P.F. Berezeni, s-a clasat pe locul 4 la Concursul de Cros și Atletism al Ministerului Afacerilor Interne-2021 – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În cadrul Concursului de Cros și Atletism al Ministerului Afacerilor Interne-2021, Locul IV la aruncarea greutății a revenit unui polițist de frontieră încadrat la Sectorul Poliției de Frontieră Berezeni.

În perioada 21 – 24 septembrie, în municipiul Târgu Jiu, s-a organizat şi desfăşurat Concursul de Cros și Atletism al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie sportivă care a reunit 150 de sportivi din toate structurile M.A.I. şi din toate judeţele României.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a fost reprezentat la această probă de agent șef de poliţie Puiu Traian din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni.

Încadrându-se la categoria de vârstă 45+, colegul nostru s-a făcut remarcat la proba de concurs aruncarea greutății, reușind să se califice pe locul IV prin aruncarea greutății pe o distanță de 8 m.

Colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îl felicită pentru rezultatele obţinute şi îi urează mult succes în continuare!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img