marți, 19 martie, 2024

Un hoț s-a mutat într-o casă, după ce a jefuit-o, în Alba Iulia. Ce a făcut proprietara când l-a văzut în locuință

Distribuie:

Publicat:

Un hoț din Alba Iulia a jefuit o casă, iar pentru că a văzut că nu era nimeni, s-a mutat acolo pentru trei zile. Ce a făcut proprietara când s-a întors și l-a găsit pe străin în locuința ei. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului.

O femeie a plecat de acasă, iar când s-a întors a avut parte de o surpriză neașteptată. Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, i-a jefuit locuința, iar apoi s-a simțit ca la el acasă. S-a mutat acolo și a dat nas în nas cu propiertara. Cum s-a întâmplat totul.

Un bărbat a jefuit o casă, după care s-a mutat în ea

Bărbatul a intrat în locuință și a furat un ceas, un telefon mobil și mai multe bijuterii de aur, însă „a uitat” să mai plece. După ce a luat obiectele în valoare de aproximativ 2.000 de lei, hoțul a decis să se mute în locuință.

Femeia a fost plecată de acasă timp de trei zile. Când a ajuns și l-a văzut pe hoț în locuința ei, proprietara a sunat de urgență la 112 și le-a cerut ajutorul autorităților. Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 22.00. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului, potrivit antena3.ro

După mai multe cercetări, polițiștii au ajuns la concluzia că bărbatul de 41 de ani a pătruns prin efracție în locuință, iar timp de două zile a rămas acolo.

Doi miri din Suceava au fost jefuiți de plicuril cu banii de la nuntă

Doi tineri căsătoriți din Suceava au rămas fără banii de la nuntă, după ce un vecin ar fi intrat în casă și i-ar fi jefuit. Aceștia au rămas fără suma de 17.800 de euro. Mirele susținea la momentul respectiv că a lipsit de acasă între orele 15.00 și 21.45, iar când s-a întors a realizat că nu mai are bani.

Locuința celor doi miri a fost făcută vraiște după jaf. Mirele era atunci convins că vinovat de furt ar fi un vecin, pe care l-ar fi văzut cum stătea la „pândă” pentru a merge la furat în momentul potrivit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img