joi, 28 martie, 2024

Un horoscop neobisnuit, dar foarte interesant, special creat pentru femei

Distribuie:

Publicat:

Multi se plang pe banalitatea horoscopurilor zilnice. Daca esti una dintre aceste persoane, poate acesta iti va fi pe plac. Nu rata ocazia de a te identifica cu unul dintre cele 12 psihotipuri zodiacale:

1. Femeile – Uragan (Berbec)
Aceste personalitati sunt libere si imprevizibile. Femeile – Uragan capteaza atentia din prima. Doar un barbat puternic si neinfricat ar fi in stare sa „calmeze” o astfel de femeie.

2. Femeile –Valiza (Taur)
Ele niciodata nu arunca nimic. A colectiona e un act sacru pentru aceste femei. Preferatul lor hobby este shopping-ul.

3. Femeile – Caleidoscop (Gemeni)
Dansele sunt foarte aprinse si armonioase, cu parere de rau, nu fiecare observa acest lucru. Cu ele, viata de familie e haotica, insa mereu aminteste de o sarbatoare.

4. Femeile – Ploaie (Rac)
Femeile din aceasta categorie se emotioneaza extrem de usor. Cu toate astea nu organizeaza scene de drama. Fiind niste firi romantice visatoare, alaturi de ele vei cunoaste ca iubirea poate fi arta.

5. Femeile – Diamante (Leu)
Aceste femei mereu isi cunosc pretul. Uneori ele pot parea prea egocentrice, dar ele solicita maximul nu doar de la cei din jur, ci si de la sine.

6. Femeile – Organiser (Fecioara)
Ele mereu poarta dupa sine carnetele si notite pentru a nu uita nimic din acel „to do list” bine planificat. Femeile din acest grup sunt foarte fidele si de incredere.

7. Femeile – Pasune (Balanta)
Aceste doamne si domnisoare sunt admirabil de calme si calculate. Alaturi de ele poti fi tu insuti, fara iluzii si constrangeri.

8. Femeile – Cosmar (Scorpion)
Ele amintesc de personajele unor filme gotice. Ele poseda ceva care sperie, dar in acelasi timp fascineaza pana la infinit. Alaturi de o Femei – Cosmar, te temi… sa o pierzi.

9. Femeile – Pumnal (Sagetator)
Aceste femei sunt determinate si dure. Fiind directe si sincere, de la ele poti primi cea mai obiectiva critica.

10. Femeile – Munte (Capricorn)
Pentru a obtine iubirea acestor magnifice femei, trebuie sa depui o doza mare de efort. Nu oricine poate atinge apogeul „muntelui”. Doar cei mai dedicati si hotarati se pot delecta cu placerea de a ajunge in varf.

11. Femeile – Ancora (Varsator)
Cu aceste femei poti sa mergi oriunde si oricand. Pentru ele nimic nu e imposibil. Ele sunt foarte receptive si empatice.

12. Femeile – Orhidee (Pesti)
Femeile din acest psihotip sunt foarte firave si gingase. Ele necesita grija si iubire. Femeile – Orhidee sunt un adevarat cadou pentru barbatii sentimentali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img