sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Un husean a adus Italia acasa: produse ca in inima Romei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detergent, balsam de rufe, cafea, produse de curatenie, deodorante si sapunuri… Acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care le poti achizitiona din magazinul "La Puiu Everywhere" situat in strada Stefan cel Mare, langa Panificatia Iris, un magazin autentic care vinde in mod exclusiv produse originale din Italia.

Familia Puiu, recent intoarsa acasa din Peninsula italiana, si-a deschis acest magazin cu specific italian de unde atat romanii, cat si italienii pot cumpara produse originale la calitate superioara.

"Sunt produse cu care noi ne-am obisnuit cat am locuit acolo si cu siguranta si multi alti huseni care au fost plecati sau care au rude plecate acolo si le trimit, sunt incantati sa le foloseasca. Chiar si cei care le-au cumparat pentru prima data din magazin au revenit cu placere pentru a cumpara acelasi produs sau pentru altele. Nu ne-a fost usor sa demaram aceasta afacere, nu este usor sa te intorci in Romania dintr-o tara cum este Italia, de acolo de unde de cele mai multe ori altii nu vor sa se mai intoarca acasa, insa impreuna cu sotia mea am transformat asta intr-un vis si iata ca astazi, magazinul nostru a prins contur si sunt atatia huseni care ii calca pragul.

Calitatea produselor este indiscutabila si cine a cumparat produse de la noi si le cunoaste si pe cele originale, nu a gasit diferente si asta la preturi avantajoase", spune
huseanul.

Plecati de ceva timp din tara, sotii Puiu si-au dorit sa demonstreze ca o afacere bazata pe pasiune si multa munca poate fi un succes indiferent de tara in care aceasta este construita. Desi Italia le-a fost tara gazda timp de cativa ani buni si au prins drag de ea, radacinile i-au atras acasa. Acum, cand au pus pe picioare aceasta mica afacere, au familia si prietenii alaturi, dar si inima impacata, sotii Puiu isi doresc sa revina in Italia de fiecare data cu placere, in vacanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img