joi, 28 martie, 2024

Un husean a cumparat carne expirata de la noul LIDL – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Stat in stat !  Se pare ca nimeni nu se poate atinge de LIDL . Lantul international de supermarketuri face cam tot ce pofteste . In seara zilei de joi, 7 martie 2019, un cetatean din municipiul Husi a mers la noul LIDL si a achizionat carne de pui expirata cu 2 zile inainte .  Un alt cetatean ne-a semnalat duminica, 10 martie, ca in ziua de sambata, 9 martie, in raionul de branzeturi a depistat un produs care avea termenul de garantie expirat de 1 zi .  Se pare ca nicio institutie abilitata nu poate sa se “atinga” de acest colos . Pe langa faptul ca submineaza economia municipiului, mai vinde si produse expirate . Nimeni nu se asteapta ca dupa acest articol sa se ia vreo măsură, insa va indemnam sa verificati termenele de garantie la achizionarea unui produs deoarece poate fi pusa sanatatea dumneavoastră in joc .

Este stiut faptul ca LIDL a primit aviz de la Consiliul Local Huși, insa si-a luat angajamentul sa construiasca in intersectia unde este amplasat un sens giratoiu.  Acesta urma sa fie gata chiar din octombrie anul trecut, insa se pare ca nici in viitorul apropiat acesta nu va fi amplasat . De mentionat este faptul ca LIDL HUSI de pe Calea Basarabiei functioneaza in aceste momente fara aviz din functionare din cadrul Primariei Husi  . Iar daca primarul Ioan Ciupilan ii va elibera acest document inainte ca sensul giratoriu s-a construit aceasta va aduce un mare deserviciu locuitorilor municipiului Husi, in speta conducatorilor auto .

INTERSECTIA ESTE UNA CU PROBLEMA : in intervalul orar 15:30 – 17:00 circulatia prin intersectia IRTA situata pe Calea Basarabiei este dezastruoasa . Deoarece ies muncitorii din cadrul sectilor de incaltaminte si microbuzele stationeaza in intersectie pentru a prelua personalul .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img