vineri, 29 martie, 2024

Un husean pe podiumul „Concursurilor Scolare pe Calificari Profesionale”. Vlad este pasionat de coafura si frizerie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Se numeste Vlad Ionut si este elev in clasa a XII-a, la Fundatia Invatamantului Preuniversitar al Cooperatiei Mestesugaresti “Spiru Haret” din Iasi. In perioada 16-19 mai, la Bucuresti, s-a desfasurat etapa finala a „Concursurilor Scolare pe Calificari Profesionale”. Bucatari, frizeri, coafori, cosmeticieni, ospatari si mecanici auto s-au intrecut  pentru titlul de cel mai bun din bransa. Concurentii au fost elevi din clasa a X-a, a XI-a si a XII-a din Bucuresti, Arad, Timisoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Ploiesti, Breaza si Craiova.

 Huseanul Ionut, pasionat de coafura si frizerie, a reusit sa obtina la proba practica 99 de puncte din 100, iar la proba scrisa 92 de puncte din 100, clasandu-se la final pe locul 3. De mentionat este faptul ca Ionut a participat in 2016 la acelasi concurs, organizat la Cluj, atunci reusit performanta de a obtine locul 1.

“Este o pasiune de mic copil. Intotdeauna mi-am dorit sa existe cineva care sa inteleaga femeile perfect, sa le transpune gandurile prin coafura si sa arate ca pe podium, purtand coafura mea, fie lucrare proprie, fie inspiratie din alte modele pe care clienta doreste sa le adapteze. Imi doresc sa am propriul salon, propriul brand care sa imi poarte numele si, de ce nu, mai nou, sa ma axez si pe partea de design vestimentar, in special pentru mirese“, a declarat huseanul Vlad Ionut. pentru bzv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img