joi, 25 aprilie, 2024

Un husean, presedinte al “Ligii Studentilor Social Democrate” Brasov

Distribuie:

Publicat:

Se numeste Octavian Bartolomeu, este husean si are doar 18 ani. In trecut a  detinut functia vicepresedinte TSD si LSSD local si secretar general LSSD pe judet Vaslui.

 Dupa terminarea liceului a hotarat sa plece la facultate in Brasov cu dorinta de a se dezvolta personal si politic. A intrat in legatura cu membrii TSD si PSD Brasov, lucru ca l-a avantajat.

 “Dupa ce am intalnit o echipa superba, tanara, devotata si plina de entuziasm, si energie,  in care, de fapt, se afla o familie de oameni “faini”, s-a ridicat problema refondarii Ligii Studentilor in judetul Brasov. Increderea maxima am prins-o de la Horia Stancu (pres- TSD-jud Brasov) si Chicus Constantin ( pres-TSD municipal Brasov), care au vazut potentialul si determinarea pe care le-am avut de la bun inceput si mi-au acordat sansa si tot sprijinul din lume sa fac o echipa tanara, devotata, in care s-au creat legaturi stranse, astfel formandu-se o superba familie de studenti “,  ne declara tanarul husean, Bartolomeu.

 Biroul permanent judetean Brasov este format din: Bartolomeu Octavian – presedinte, Chivu Alexandra, Nicu Creanga, Iustin Miron – vicepresedinti, Gabriela Halceanu- secretara generala .

“Echipa tanara, cu care am de gand sa realizez orice este bine atat pentru viitorul nostru ca Liga, cat si pentru castigarea alegerilor si fotoliilor in Parlament, sustinand tinerii candidati atat pe parcursul campaniei electorale, cat si la alegerile de pe 11 Decembrie. Dar până a ajunge la Braşov aş vrea să le mulţumesc liderilor PSD atât la nivel jud din Vaslui, cât şi la nivel local din municipiul Huşi, care şi-au dat toată silinţa ca lucrurile să aibă un demers normal şi superb pentru Liga Elevilor.”, mai adăugă Octavian Bartolomeu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img