joi, 28 martie, 2024

Un italian venit in Romania, s-a dat drept culegator de trufe doar pentru a intretine relatii intime cu mai multe minore

Distribuie:

Publicat:

lio Mele este un italian care si-a cumparat o casa la Vadu Moldovei acum aproximativ 12 ani. Barbatul le povestea curiosilor ca este culegator profesionist de trufe si ca poate avea succes in aceasta zona a Romaniei. Daca despre succesul la cules trufe nu stim prea multe, cert este ca barbatul, nascut in localitatea San Pietro al Tanagro, a gasit teren fertil pentru a face sex cu femei mult mai tinere decat el, scrie Monitorul de Suceava. Perchezitiile informatice realizate la locuinta sa au dus la identificarea a 61 de fotografii cu femei, cele mai multe in compania italianului, o parte dintre fotografii avand continut sexual explicit. De asemenea, au fost identificate si 17 fisiere video in care italianul este protagonistul unor partide de sex cu femei cuprinse intre 15 si 40 de ani.

Partenerii lui Elio Mele, italianul „culegator de trufe” venit la Suceava pentru a gasi partenere de sex, cad unul dupa altul. Dupa Marius Ionel Gherman, condamnat definitiv la 3 ani, 9 luni si 10 zile de inchisoare, ieri a venit randul altui sucevean sa-si afle pedeapsa. Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Vasile Manolache la 8 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de trafic de minori si proxenetism. Trebuie spus ca in acest caz solutia nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Cifre ingrozitoare! Un raport uluitor a bagat frica in autoritatile iesene. Iasul risca sa ajunga raiul drogatilor

Anterior, in acelasi dosar a fost condamnat si italianul Elio Mele, la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Italianul care s-a stabilit in Vadu Moldovei si poza intr-un afacerist onest a fost condamnat pentru comiterea a sase infractiuni, respectiv pornografie infantila si santaj, sub acuzatia ca a intretinut relatii sexuale cu numeroase femei, doua dintre ele minore, pe care le-a filmat si ulterior santajat.

Zeci de filme si fotografii cu scene de sex, cu femei intre 15 si 40 de ani. Contract scris pentru sex

Italianul a intrat in sfera penalului, au explicat anchetatorii, dupa ce a inceput sa filmeze pe ascuns femeile. Una dintre fete avea doar 15 ani. Cu aceasta italianul a realizat un film de peste 12 minute, cu care a santajat-o ulterior, cerandu-i sa faca sex in continuare cu el pentru a nu face publice scenele fierbinti.

Din probatoriul anchetatorilor rezulta ca italianul le cerea femeilor sa vina la el cel putin o data pe saptamana.

Procurorii DIICOT au aflat ca italianul a vrut sa semneze la un moment dat chiar un contract pentru sex cu una dintre tinere. Respectivul contract, scris de italian, stipula ca fata va primi 200 de euro pe luna, cu conditia de a face sex cu el o data pe saptamana. Din ancheta procurorilor rezulta ca in mod cert marea majoritate a femeilor nu stiau ca sunt filmate. Italianul avea o camera video indreptata spre pat, pe care o pornea cand femeile erau iesite din camera. Cand era intrebat, spunea ca acea camera nu este functionala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img