marți, 19 martie, 2024

Un jandarm vasluian a câștigat locul I la Cupa României HAND TO HAND FIGHTING 

Distribuie:

Publicat:

În acest weekend, la Slănic Moldova, a avut loc a treia ediție a Cupei României "Hand to hand fighting" pentru toate structurile de ordine publică și siguranță națională de pe teritoriul României, competiție la care plutonierul adjutant Zamfir Marius din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui a reușit să câștige locul 1 la categoria light contact.

În cadrul concursului au participat peste 200 de sportivi din toate structurile de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din țară, dar și concurenți din sistemul penitenciar din Republica Moldova.

Colegul nostru a avut patru meciuri, cu adversari puternici din țară, pe care însă i-a învins, spre bucuria puținilor susținători aflați în sală.

Marius este obișnuit cu podiumul,  el reprezentând cu succes Jandarmeria Vaslui de ani de zile. A obținut numeroase medalii la concursurile naționale de Unifight, Lupte Libere și Judo. Practică lupte libere și judo de peste 20 de ani și merge la sală de 4-5 ori pe săptămână, sportul pentru el fiind o pasiune, o bucurie pe care îi place să o împărtășească tuturor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img