vineri, 26 aprilie, 2024

Un medic britanic, vindecat de coronavirus: este ca o gripa foarte, foarte rea

Distribuie:

Publicat:

Medic vindecat de coronavirus. Un medic din Marea Britanie, care a fost infectata cu coronavirus, a povestit pentru BBC cum s-a manifestat aceasta boala in cazul sau si cum a reusit sa ii faca fata s sa se vindece, desi are 60 de ani.

Medicul Clare Gerada a marturisit ca simptomele ei erau similare cu cele pe care le descriau pacientii cu COVID-19 pe care i-a vazut.

„Aveam gatul incredibil de uscat, tuseam sec si aveam febra foarte, foarte mare. Dar, ca sa fim realisti, ca boala, este doar o gripa foarte, foarte rea. Altfel n-as putea-o descrie. Am avut gripa, iar boala asta e mai rea. Si am 60 de ani, nu sunt un om tocmai tanar. Dar nu am alte probleme majore de sanatate. Asa ca am stiut ca ii voi supravietui”, a marturisit medicul britanic care acum este vindecat.

Medic vindecat de coronavirus

„Stiam ce am. Am reusit sa o tratez cu paracetamol. In realitate, in cea mai mare parte a timpului am dormit. Altceva nu prea poti face. Nu imi amintesc sa mai fi dormit vreodata atat de mult. Timp de 4 zile n-am putut face altceva”, a mai povestit Clare Gerada pentru BBC.

Medicul a postat un mesaj pe Twitter in care anunta ca isi revine dupa infectarea coronavirus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img