vineri, 19 aprilie, 2024

„Un mediu sănătos începe de acasă!” – o campanie a Primăriei Municipiului Bârlad

Distribuie:

Publicat:

Timp de două săptămâni, zeci de voluntari, polițiști locali, personal propriu din Primăria Municipiului Bârlad, reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, elevi și profesori, deopotrivă și chiar simpli oameni s-au imnplicat într-una din cele mai mari campanii de ecologizare și colectare selectivă desfășurate la nivel local în ultimii ani.

Materialele informative au ajuns, așa cum ne-au propus, peste tot pe unde s-a putut. Mai sunt și zone pe care nu am reușit, încă, să le acoperim. Dar asta nu înseamnă că vom renunța la campanii de acest gen! Din contra, intenționăm să le intensificăm!

Felicitări tuturor celor care s-au implicat energic în cadrul acestei campanii! Ne referim aici la elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad, care au strâns nu mai puțin de o tonă de deșeuri plastice și de hârtie, la cei de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” sau la cei de la Școala gimnazială „Principesa Elena Bibescu”, cu mai bine de jumătate de tonă.

Mulțumiri voluntarilor Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu”, personalului Poliției Locale Bârlad, oamenilor simpli care ne-au ascultat și au răspuns apelului nostru, dând dovadă că au înțeles că „Un mediu sănătos începe de acasă!”

Imaginile campaniei noastre, a întregului Bârlad, vorbesc de la sine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img