vineri, 19 aprilie, 2024

Un milionar ofera gratuit o casa, cu trei dormitoare, complet mobilata in valoare de 150.000 de euro. Uite care sunt conditiile

Distribuie:

Publicat:

Motivul pentru care Marco Robinson face acest gest de caritate este ca toata copilaria lui a fost extrem de grea si a dormit cu mama lui, de multe ori, pe banci in parc. Norocosul castigator va fi ales dupa sase saptamani de emisiuni la Channel 4. Barbatul detine acum 150 de proprietati si vrea sa dea un etaj de la casa situata in Preston, Anglia, unde va fi inclusiv taxele anuale.

Marco este tata a doi copii si a povestit ca si el la randul lui a primit ajutor nesperat din partea unor oameni pe care nu ii cunostea.
„Am muncit foarte mult, am avut succes in afaceri si asa am castigat o gramada de bani si am investit in proprietati imobiliare”, spune Marco.

Barbatul stie ca va gasi usor candidatii, insa dificila va fi alegerea lor. Totodata, exista foarte multi tineri de peste 30 de ani care inca mai locuiesc cu parintii si exista multi oameni fara adapost. Milionarul spune ca cel care va castiga apartamentul trebuie sa fie o persoana muncitoare, sa fie cu adevar intr-o situatie dificila si nu sa profite de oportunitate.

Cei care vor sa fie luati in considerare trebuie sa aiba peste 18 ani si sa explice in nu mai mult de doua paragrafe de ce ar trebui luati in considerare.

 

Gest superb facut de Mihai Bendeac si Codin Maticiuc! Copiii bolnavi de cancer au avut parte de o surpriza uriasa – VIDEO

Codin Maticiuc si Mihai Bendeac au bucurat cu daruri si cu sentimentele lor copiii bolnavi de cancer, internati la Spitalul Fundeni. Un gest cald, de iubire de oameni, de care ar trebui sa ne contaminam cat mai multi dintre noi…

"N-am tinut niciodata post. Nici eu nici Bendeac. Doi pacatosi. Amandoi suntem botezati ortodox, eu credincios nepracticant, el inventator saptamanal de diferite religii. L-am rugat sa mearga cu mine la Fundeni la copiii bolnavi de boala aia al carei nume nici sa-l mai scriu nu vreau. Astazi am fost impreuna acolo.

Programasem de ceva vreme cu el stiind ca are programul incarcat. Dumnezeu a facut ca tatal unui copil internat sa-mi scrie aseara ca visul copilului lui este sa-l intalneasca pe Bendeac. ASEARA, va jur. I-am raspuns pe loc ca il aduc astazi, de omul cine stie ce putere crede ca am asupra lui Mihai

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img