vineri, 19 aprilie, 2024

Un militar roman s-a sinucis in subsolul blocului. In urma a lasat o sotie si o fetita de 5 ani. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Distribuie:

Publicat:

Un militar in varsta de 40 de ani din Buzau s-a sinucis in subsolul blocului in care locuia. Motivul pentru care a recurs la acest gest este cutremurator. Barbatul era suprasolicitat si umilit la munca, spun rudele. Politistii si procurorii vor cerceta acest caz pentru a stabili cauzele producerii decesului.

Militarul era casatorit si avea o fetita de 5 ani. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de socrul militarului. Acesta lucreaza si el in armata si a povestit presei ca ginerele sau avea probleme la locul de munca. Militarul ar fi fost suprasolicitat si chiar umilit de superiori, a marturisit socrul sau.
“I-am spus ca daca nu mai putea trai in aceasta familie, eu i-am zis, tu intr-o parte, ea in alta parte. Dar, el nu ca tine la cea mica. Avea fetita de 5 ani. Spunea ca, comandantul l-a umilit, ca tot timpul il trimitea in toate misiunile numai pe el”, spune socrul militarului.

Barbatul era incadrat la Batalionul 47 Comunicatii si Informatica General Nicolae Petrescu, unitate din care facea parte si Madalin Stoica, militarul ucis in Afganistan in urma cu doua saptamani.

sursa: romaniatv.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img