vineri, 19 aprilie, 2024

Un neurochirurg faimos avertizeaza: Substanta care afecteaza creierul – Produce migrene si ameteli

Distribuie:

Publicat:

Neurochirurgul Vlad Ciurea, semnal de alarmă: „Produce migrene, amețeli, oboseală cronică și multe altele”. Despre ce substanță este vorba?

Prof. dr. Vlad Ciurea atrage atenția asupra necesității conștientizării modului în care ne hrănim. Celebrul neurochirurg explică faptul că un simplu îndulcitor și potențiator de arome sintetice poate produce daune însemnate sistemului nervos.

Profesorul Ciurea ne îndeamnă să evităm mâncarea procesată și să nu uităm că cel mai bun „supliment alimentar” este totuși mâncarea naturală.

Neurochirurgul Vlad Ciurea, semnal de alarmă

„Cel mai bun „supliment alimentar” pentru organism este mâncarea cât mai naturală. Cea de la țară, dacă se poate, de la micii producători. O mâncare ținută cât mai puțin la congelator, fără aditivi, fără coloranți.
Pentru că, pe lângă apă, odihnă și oxigen, și mâncarea este importantă pentru creierul nostru. E bine de știut că mâncarea procesată vine uneori „la pachet” cu surprize neplăcute pentru organism, celebrele E-uri. Unele sunt teribil de periculoase. Am colaborat la scrierea unui Ghid de buzunar chiar pe această temă.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img