joi, 28 martie, 2024

Un nou post de televiziune urmeaza sa isi faca aparitia in Romania. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Cel mai mare jucator independent de pe piata locala de cablu TV, care activeaza sub brandul AKTA prin doua companii – Digital Cable Systems (DCS) si AKTA Telecom – va investi in acest an 17 mil. euro, banii urmand sa fie alocati in principal pentru extinderea retelei, dar si pentru lansarea serviciilor de telefonie mobila si a unui post TV care va difuza exclusiv filme romanesti, informeaza Ziarul Financiar.

Grupul AKTA, format din DCS si AKTA Telecom, a inregistrat in 2016 o crestere de aproximativ 16% a cifrei de afaceri in raport cu anul 2015, cand businessul a atins 199,48 mil. lei (44,9 mil. euro). “Cifra de afaceri a depasit anul trecut 52 de milioane de euro pentru grupul DCS – AKTA Telecom”, a declarat Dinu Malacopol, CEO si unul dintre actionarii minoritari ai grupului.

Compania de cablu este in plin proces de pregatire pentru lansarea serviciilor de telefonie mobila, sub forma unui operator mobil virtual (MVNO), care vor fi disponibile exclusiv cu abonament, a declarat seful AKTA.

Compania de cablu este in plin proces de pregatire pentru lansarea serviciilor de telefonie mobila, sub forma unui operator mobil virtual (MVNO), care vor fi disponibile exclusiv cu abonament, a declarat seful AKTA. “Urmeaza si telefonia mobila, pe care o vom oferi de la sfarsitul semestrului 1 la pachet cu restul serviciilor, doar sub forma unor abonamente”.

In ceea ce priveste CineMaraton, postul TV care va difuza doar productii cinematografice romanesti – proiect cu un buget anual de 1 mil. euro, AKTA va incerca sa difuzeze programul si in retelele altor jucatori de pe piata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img