vineri, 26 aprilie, 2024

Un nou SCANDAL in sanul Bisericii Ortodoxe! Episcopul Slatinei, ACUZAT ca a intretinut RELATII INTIME cu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei

Distribuie:

Publicat:

Preasfintitul parinte Sebastian Pascanu, episcopul Slatinei si Romanatilor, este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, Cirprian Spiridon Campineanu, informeaza Gazeta Oltului.

Episcopia Slatinei si Romanatilor si-a inceput activitatea in 2008, dar in scurta sa existenta de pana acum nu a fost deloc scutita de scandaluri. 

In 2009, un preot din Olt s-a aruncat in fata trenului, dand vina pe tirania cu care Sebastian Pascanu conduce eparhia.

In 2010, de la manastirea Brancoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei si Romanatilor, au plecat zeci de maicute, conduse de preotul slujitor si duhovnic Nichita Pascanu, lasand in urma nu doar Episcopia Slatinei, ci si ortodoxia romana.

Numerosi preoti din Olt se tem inca de atunci de caterisire, masura cu care Sebastian Pascanu ii tot ameninta. 

De data aceasta, insa, cel trecut pe lista de caterisire este chiar Pascanu, el fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu Ciprian Spiridon Campineanu, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei.

Nimeni din cadrul Episcopiei Slatinei si Romanatilor nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, precizeaza Gazeta Oltulu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img