joi, 28 martie, 2024

Un nou scandal la spitalul din Barlad! Un pacient a asteptat aproape 20 de ore ca sa fie internat

Distribuie:

Publicat:

Scandalurile si acuzele la adresa medicilor din spitalele vasluiene se tin lant. La Barlad, familia unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Blăgeşti, a reclamat faptul că bătrânul ar fi fost tratat cu neglijenţă de medicii spitalului.

Într-o plângere adresată conducerii spitalului, rudele bărbatului spun că acesta a fost dus cu ambulanţa la spital în jurul orei 16.30 şi internat abia a doua zi dimineaţă, la ora 10.00, pacientul petrecându-şi noaptea pe holul spitalului, fără a fi supravegheat. „Noi am deschis o ancheta in acest caz dupa ce am primit o sesizare. Trebuie sa vedem ce s-a întâmplat cu exactitate”, a declarat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

De cealaltă parte, conducerea spitalului bârlădean susţine că medicul de gardă de la Compartimentul de Primiri Urgenţe nu a considerat că pacientul se află într-o stare critică, apreciind că nu este necesară supravegherea de către un specialist. Bătrânul era diagnosticat cu dureri poliarticulare şi tulburare organică de personalitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img