marți, 23 aprilie, 2024

Un nou sef la ISU Vaslui : colonelul Tataru preia comanda pentru urmatoarele 6 luni de zile – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 13 iulie,  a fost ultima zi in fruntea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, pentru colonelul Mihai-Ciprian MITREA, cel care in ultimele sase luni de zile a fost la carma ISU Vaslui .Acesta se va intoarce pe functia de prim adjunct al ISU Neamt, post de pe care a fost detasat la Vaslui . In locul sau, in postul de comanda a fost imputernicit Niculae Tataru, fratele lui Nelu Tataru, actual ministru al Sanatatii din Guvernul Orban. Miscarea era una asteptata si se stia de ea chiar din urma cu 3 luni de zile .  

  Colonelul Mihai Ciprian Mitrea, un profesionist si un om de un bun simt inegalabil, inainte de a pleca din fruntea ISU Vaslui, a lasat un mesaj calduros pentru toate persoanele cu care a colaborat in aceasta perioada :

“Astăzi, 13 iulie 2020, se finalizează perioada de împuternicire a subsemnatului pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui. Începând cu data de 14 iulie 2020 voi reveni pe functia de prim adjunct al inspectorului șef la ISU Neamț, cu aceeași dată pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui fiind împuternicit prim adjunctul col. Tătaru Niculae, pentru o perioadă de șase luni. Doresc să vă mulțumesc pentru modul în care am colaborat în această perioadă și să vă transmit toate gândurile bune! Am onoarea să vă salut!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img