vineri, 26 aprilie, 2024

Un nou tip de inselatorie in Romania. Pensionari invitati la analize gratuite, lasati fara bani

Distribuie:

Publicat:

Escrocii din Romania par sa fi pus la cale un nou tip de inselatorie, care circula tot prin telefon si care ii vizeaza indeosebi pe cei batrani. Pensionarii sunt sunati si invitati sa participe la un eveniment despre sanatate, in care li se promit inclusiv analize gratuite.

In Bistrita, de exemplu, mai multe cazul relatate de presa locala au atras atentia. Asa zisii organizatori, care ii ademenesc pentru batrani intr-o locatie, sub pretextul analizelor gratuite, incearca sa-i convinga ca merita un set de oale care costa cateva mii de lei.

„Parintii mei au fost sunati saptamana trecuta si invitati la Hotel Decebal pentru analize gratuite. A fost tata. Numai pensionari au fost invitati. Gazde au fost 3 tineri in jur de 35-40 de ani care le-au vorbit cam o ora despre sanatate. Pensionarilor li s-au facut si analize, si li s-au dat rezultatele pe care scrie ca nu-si asuma responsabilitatea pentru rezultatele obtinute…!”, a povestit un cititor pentru Bistriteanul.ro.

Acesta a mai precizat ca, in finalul evenimentului, s-a organizat o tombola cu bilete: culmea, in urma tragerii la sorti, aproape toti cei prezenti au fost anuntati drept castigatori.

„La sfarsit, li s-a dezvaluit si motivul invitatiei – adica prezentarea  unui set de oale facute in Germania, de foarte buna calitate, care ar costa peste 8.000 de lei, dar pe care organizatorii evenimentului s-au oferit sa le vanda cu o super reducere, la doar 3.500, tuturor celor care au avut bilete castigatoare”, a mai povestit indignat cititorul.

„A venit tata si ne-a povestit ce set de oale extraordinare i s-a prezentat. Cautand pe internet, am gasit un site cu valabilitate pe doar cateva luni. Si o multime de marturii ale pensionarilor din alte parti ale tarii care au fost pacaliti”, a mai explicat cititorul, cu scopul de trage un semnal de alarma pentru toti cei care ar putea fi ademeniti intr-o astfel de capcana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img