sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un politist din judetul Calarasi are nevoie de ajutor

Distribuie:

Publicat:

Sfintele Sărbători Pascale ne-au adus liniște, bucurie și începuturi noi, însă din nefericire nu și colegului nostru Costel Bucur din cadrul Poliției Orașului Budești, județul Călărași, care după o zi de muncă a mers acasă, unde a început să se simtă foarte rău.

Inițial, a dat vina pe oboseala excesivă cu care s-au confruntat toți colegii noștri în această perioadă, dar văzând că starea sa este din ce în ce mai critică, s-a prezentat la un control medical.

După mai multe investigații, doctorii i-au pus un diagnostic crunt, CANCER, recomandându-i să se trateze în altă țară întrucât boala se răspândește rapid și la celelalte organe, în România neavând șanse de internare și tratament corespunzător din cauza infecțiilor cu virusul Covid-19.

Singura speranță a colegului nostru care este în slujba societății de 30 de ani și căruia statul i-a întors spatele, este să se trateze de urgență la Spitalul LIV din Istanbul, un renumit Centru pentru Chirurgie Oncologică.

Peste trei săptămâni, Costel trebuie să plece pe teritoriul Turciei pentru a efectua operația care îl va costa peste 15.000 de euro, fără să mai luăm în calcul costurile suplimentare ale tratamentului pe care va fi nevoit să îl urmeze.

Deși au trecut doar câteva zile de la aflarea cruntului diagnostic, colegul nostru este epuizat, secat de energie, confruntându-se cu un sistem putred și cu multe uși închise.

Pentru că dar din dar se face Rai, haideți să dăm o speranță colegului nostru, să aducem zâmbetul pe buzele unui soț și părinte disperat, unui polițist care își dorește să trăiască pentru a-și ajuta semenii, așa cum a făcut-o dintotdeauna.

Orice sumă îi poate fi de ajutor, donațiile putând fi făcute în contul RO53 RZBR 0000 0600 0238 9519, deschis pe numele colegului nostru, Bucur Costel la Raiffeisen Bank.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img