sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un primar din PSD Vaslui a mers beat manga la locuinta unei familii distruse de apa si s-a aratat amuzat de situatie- FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 

Culmea ignorantei intr-o localitate din judetul Vaslui si anume in Cretestii de Jos, comuna Cretesti. Pentru ca este celebru pentru darul sau de a umbla mai mereu turmentat ,Viorel Savin este considerat cel mai slab edil vasluian . In urma cu doar o saptamana, o ploaie usoara a reusit sa aduca pe asfalt si in rigole, mai mult pietris adus de primar din zona Husului, care a fost efectiv aruncat pe ulite fara vreo alta actiune de compresare pentru a fi fixat . Desi in cursul saptamanii a fost somat de cetateni sa curete partea carosabila si rigolele, edilul “pierde vara” a ignorat orice cerere si a stat in primarie si a facut ce stie el mai bine “ a stat “.

 

In ziua de vineri ,24 mai, in urma unei ploi torentiale, suvoaiele de pe dealurile localitatii Cretestii de Jos, au coborat la vale, rigolele stradale fiind infundate, apa si-a croit drum direct spre locuinta femeii, inundandu-i locuinta si devastand-o, familia fiind nevoita sa sara pe un geam lateral . Cand s-a mai linistit vremea, femeia l-a instiintat de situatie pe edilul Viorel Savin , iar acesta a venit la fata locului cu mainile in buzunar si sub influenta bauturilor alcoolice . Ba mai mult, aceasta afirma ca pe Viorel Savin l-ar fi bufnit rasul cand a vazut ca locuinta sa este efectiv devastata de ape . VEZI VIDEO MAI JOS ORI CLICK AICI

 

Conform surselor noastre , primarul Savin ar fi adus din zona muncipiului Husi, mai multe camioane de la un depozit daramat si l-a imprastiat pe ulitele satului neasfaltate . Gestul era laudabil daca acel beton spart nu ar fi fost plin de sarme si beton ascutit . Mai multe autoturisme si carute au suferit avarii la anvelope . Chiar microbuzul scolar a facut pana dupa ce roata a luat din plin o bucata de beton cu fier ascutit in ea . Este bine macar ca nu a cazut vreun copil ori vreun adult jos ca urmarile ar fi fost catastrofale .

Viorel Savin este primar la al doilea mandat, insa nu consecutiv, fiind votat masiv de comunitatea roma din localitate. A ajuns primar candidat independent insa la scurt timp s-a imbarcat in echipa PSD Vaslui.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img