joi, 28 martie, 2024

Un reprezentant ALDE explica de ce Liviu Dragnea a ales un spital privat – A vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului

Distribuie:

Publicat:

Andrei Gerea, deputat ALDE, susține că Liviu Dragnea a ales un spital privat pentru a iși plăti tratamentul, însă menționează că probabil a vrut sa evite aglomerația din unitățile medicale de stat. Precizările au fost făcute în cadrul unei discuții cu reprezentanți ai opozitiei, intr-o emisiune televizată.

„Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în fața instanței pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a spus senatorul PNL Iuliana Scântei, la Digi24.

„Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate?”, a raspuns Andrei Gerea.

„Într-un spital de stat nu ai intimitate?”, a întrebat deputatul USR Lucian Viziteu.

„Sunt saloane aglomerate. (..) Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”, a raspuns Andrei Gerea.

După ce i s-a spus că ar fi putut plăti și la stat, parlamentarul a spus : „Dom'le, nu a vrut. A vrut să se ducă acolo. De ce să se ducă la Spitalul Militar?”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img