joi, 28 martie, 2024

Un roman a FASCINAT presa internationala cu o inventie INEDITA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Tanarul oradean George Lucian, pasionat de iahtingnave militare si zepeline, a aparut pe prima pagina a site-ului CNN cu un proiect revolutionar, un super iahtzepelin, despre care au mai scris si o serie de alte publicatii internationale.
„Interesul a fost deosebit de ridicat. Peste 50 de publicatii dintre cele mai mari ale lumii l-au publicat. Nu stiu ce i-a fascinat pe ei atat de tare, dar a fost impresionant feedback-ul pe care l-am primit. Conceptul in sine pe care l-am creat este o viziune a mea, un proiect pe care l-am finalizat. Este un super iaht cu toate facilitatile la bord, care transporta si un dirijabil, un zepelin, care la randul lui, are cateva facilitati la bord. Cred ca aceasta combinatie a fascinat lumea iahtingului, dar nu numai’, a declarat George Lucian.
Proiectul cu care si-a castigat celebritatea este format dintr-un super iaht de 140 de metri care are atasat un zepelin de 100 de metri umplut cu heliu. Acesta va sta atasat pe iaht atunci cand nu va fi folosit si va avea propriul lui comandament cu echipaj si camere de locuit, potrivit Antena 3.
Oradeanul a afirmat ca succesul de acum nu este unul obtinut peste noapte, deoarece el practica arta desenului de la cea mai frageda varsta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img