sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un sef ANAF are calitatea de suspect.A fost audiat de catre DNA

Distribuie:

Publicat:

Directorul Directiei Antifrauda din cadrul ANAF, Nicolae Romeo Florin, a sosit, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat de procurorii anticoruptie.

Seful Antifrauda din cadrul ANAF, Nicolae Romeo Florin, a fost citat in calitate de suspect intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie, el venind la DNA insotit de avocatul Alexandru Chiciu, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

La intrarea in sediul DNA, Nicolae Romeo Florin a spus, raspunzand unor intrebari, ca nu a facut “niciodata” ceva ce sa i se poata reprosa.

Conform declaratiei sale de avere, Nicolae Romeo Florin detine trei terenuri pe raza judetului Prahova, doua apartamente in municipiul Ploiesti si o casa intr-o localitate din Prahova, iar sotia acestuia lucreaza in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova.

Romeo-Florin Nicolae, fost sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, a fost numit, in 2013, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-infiintatei Directii Generale de Antifrauda Fiscala, la propunerea ministrului Finantelor. El are statutul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care coordoneaza Directia Generala de Antifrauda Fiscala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img