marți, 16 aprilie, 2024

Un senator a fost dus cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucureşti pentru o durere de cap și un episod de diaree

Distribuie:

Publicat:

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut să fie dus la Bucureşti cu elicopterul SMURD de la spitalul judeţean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece „nu a avut încredere” în diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, la Bucureşti a primit acelaşi diagnostic.

Ziarul sucevean scrie, sub titlul „Habar n-aveţi ce mişto e să fii senator! Când te strici la burtă, în loc să bei ceai, te plimbi cu elicopterul SMURD”, că Virginel Iordache „nu a ţinut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât şi ar fi menţionat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”.  Ajuns cu elicopterul SMURD la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş“, a primit acelaşi diagnostic, „de virus aerogen, prezentând o formă foarte uşoară”. 

„În concluzie, senatorul PSD a fost transferat cu un elicopter SMURD, către un spital bucureştean pentru o durere de cap şi un episod de diaree”, arată Obiectiv de Suceava, care notează că medicul Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a contactat redacţia pentru a preciza că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava şi că solicitarea a venit de la medicii Spitalului Judeţean Suceava. Senatorul Virginel Iordache nu a putut fi contactat de reporterii “Obiectiv” pentru un punct de ve­de­re, deşi a fost apelat de mai multe ori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img