miercuri, 24 aprilie, 2024

Un sofer de la accidentul de pe Soseaua Husi – Stanilesti, s-a stins din viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 2: Catalin Brodoceanu, in varsta de 32 de ani, si-a pierdut viata in aceasta seara la Spitalul din Husi . In urma accidentului extrem de grav in care a fost implicat pe Soseaua Husi- Stanilesti, acesta a suferit multiple traumatisme cat si o hemoragie interna severa .  In urma sa ramane o familie indurerata, o sotie si un copil nou-nascut care va creste fara tata.  Catalin gonea catre municipiul Husi pentru o livrare, din pacate nu a mai ajuns la destinatie .  Dumnezeu sa-l ierte !

 

UPDATE 1 : Un accident rutier grav s-a petrecut in seara zilei de  vineri, 25 octombrie, pe soseaua Husi -Stanilesti, in zona poligonului de trageri al armatei . Conform cercetarilor si martorilor de la fata locului, vinovat de producerea gravului eveniment rutier este soferul unui autoturism marca Mazda, condus de un tanar de aproximativ 30 de ani . Acesta se indrepta pe directia Gura Vaii catre Husi, cand intr-un viraj, din cauza nerespectarii vitezei la conditiile de pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand pe contrasens si acrosand frontal-lateral o autoutilitara care se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers . In urma impactului ambele autovehicule au iesit de pe partea carosabila, soferul din Mazda fiind ramas incarcerat și scos din masina de pompierii huseni .  Doua persoane au fost transportate la Spitalul “Dimitrie Castroian” Husi, mai grav ranit fiind soferul din autoturismul marca Mazda .

 

Stirea intiala : Doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe Soseaua Husi -Stanilesti . Un autoturism usor marca Mazda s-a ciocnit cu o autoutilitara marca VW . Doua persoane au fost transportate de urgenta la Spitalul Husi . Echipajul Epa si o ambulanta au fost prezente la fata locului ,iar soferul autoturismului marca Mazda a fost descarcerat de catre pompierii Sectiei Husi . Maiorul Bogdan Apetrei, prezent la fata locului a coordonat actiunea . Ranit mai grav ar fi se pare soferul autoturismului Mazda care ar fi si cel responsabil de producerea evenimentului rutier . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img