News Flash:

Un spital din Romania a fost premiat la Londra

28 Aprilie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti a primit la Londra, in cadrul Achievements Forum, premiul "Cel mai bun spital" iar managerul unitatii, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager".

Potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale, nominalizarea a fost facuta la categoria "Inovatie in sanatate si management public".

La aceasta categorie au fost nominalizate institutiile si companiile publice, precum si profesionisti din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor sectii, spitale si clinici publice, implementarea de programe nationale pentru diferite afectiuni in beneficiul pacientilor, dezvoltarea educatiei medicale a specialistilor prin diverse programe/ actiuni stiintifice, dar si rezultate medicale exceptionale precum transplanturi, interventii chirurgicale etc.

"Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea "Comitetului Socrate" premiul international "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure si eficiente) si a managementului de succes. In virtutea acestei nominalizari, acad. Dan Mircea Enescu va figura in "Almanahul Socrate", pe siteul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/)", se arata in comunicatul de presa.

AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015397 (s)