vineri, 29 martie, 2024

Un sucevean a sunat la 112 dupa ce sotia lui n-a vrut sa doarma in acelasi pat cu el si cu amanta!

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din comuna suceveana Siminicea, obosit probabil de drumurile pe care le facea pana la amanta, si-a pus in cap s-o aduca acasa, langa nevasta… Si de la idee, la fapta n-a trecut foarte mult timp. Barbatul si-a pus amanta sa-si faca bagajele si sa vina cu tot calabalacul acasa la el, tocmai din Dorohoi. I-a prezentat-o sotiei ca fiind o verisoara de-a sa, dar femeia a fost intrigata de aceasta ruda ivita peste noapte, despre care banuia ca are o legatura mai mult decat platonica cu omul ei. A fost primul moment in care barbatul a apelat la 112, chemandu-i pe politisti sa o calmeze pe nevasta-sa, care ar fi facut scandal. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca de fapt el era foarte beat si cel care a provocat scandalul pentru ca nevasta a refuzat sa doarma in acelasi pat cu femeia pe care i-a adus-o in casa.

Dupa ce au plecat politistii, au venit rudele nevestei, alertate probabil chiar de aceasta, care au convis-o pe amanta sa-si vada bine de drumul ce-o duce inapoi la Dorohoi, numai ca aceasta a plecat doar cu o geanta, restul bagajelor ramanand in casa din Simincea. Barbatul a fost sanctionat contraventional pentru provocarea de scandal si pentru refuzul de a da relatii organelor de politie pentru stabilirea identitatii.

Vaduva care face amor doar cu barbati insurati. 100 de sotii au aflat de aventura consortilor

Somnul n-a fost un sfetnic bun pentru iubaretul sucevean, ci mai degraba unul care naste monstri, pentru ca, de dimineata a sunat din nou la 112 reclamand faptul ca politistii ce-l vizitasera cu o seara inainte ii rapisera ”verisoara”! Agentii ajunsi la domiciliul barbatului au constatat ca acesta se afla iar in stare de ebrietate. Individul facea scandal, amenintand ca o va omori pe sotia sa. Din acest motiv el a fost incatusat si dus cu o ambulanta la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Suceava, unde a fost internat.

In acest caz, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de violenta in familie” si l-au sanctionat pe barbat contraventional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuziva la 112 si adresarea de injurii conform Legii 61/1991 Modificata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img