marți, 19 martie, 2024

Un tânăr gălăţean şi-a făcut cadou o lucrare penală

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un tractor, fără a deţine permis de conducere, şi care nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.

 

În data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Frumușița, județul Galați, un tractor ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare, condus de un gălăţean, care tocmai împlinse 21 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, colegii noștri au constatat că tractorul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img