joi, 28 martie, 2024

Un tanăr de 27 de ani a murit într-un accident terifiant, în noaptea de Revelion. Dan se grăbea să ajungă la petrecere

Distribuie:

Publicat:

Ioan Dan Brata se afla la volanul mașinii sale, singur, și se grăbea să ajungă la prieteni pentru a petrece de Revelion. Din cauza vitezei, la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina, după ce mai întâi a lovit un cap de pod. Imactul a fost atât de puternic încât tânărul de 27 de ani a fost aruncat din autovehiculul de teren pe care îl conducea.

Din păcate, Ioan Dan Brata nu purtat nici centură în momentul accidentului, care s-a produs la intrarea în satul Runc. După ce a fost aruncat din mașină, Ioan Dan s-a lovit puternic la cap de un zid de beton. Mașina tânărului a căzut sub pod de la o înălțime de doi metri, potrivit presei locale.

Accidetul s-a produs în jurul orei 21.00, cu doar trei ore înainte de trecerea în 2020. Accidentul a produs un zgomot teribil, astfel că turiștii care erau cazați în apropiere au ieșit de urgență afară, pentru a vedea ce se întâmplă.

Cei care au ajuns primii la fața locului au fost câțiva medici din Germania, care petreceau la o pensiune din apropiere. Oamenii au încercat să-i acorde imediat primul ajutorul tânărului de 27 de ani, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ioan Dan Brata era un băiat bun și muncitor. Prietenii spun că tânărul de 27 de ani se grăbea marți seara pentru a ajunge la o cabană, acolo unde urma să sărbătorească trecerea dintre ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img