marți, 16 aprilie, 2024

Un tanar a fost prins la Iasi cu 150 de grame de cocaina asupra sa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 2 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciului Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic international de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.
În cauză s-a reținut faptul că, la data de 02.09.2022, inculpatul a introdus în România cantitatea de aproximativ 150 grame de cocaină. Acesta a procurat drogurile din Italia în vederea comercializării pe raza județului Iași și a fost depistat cu un autoturism, pe raza localității Lețcani din județul Iași, de către poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, împreună cu poliţişti ai IPJ Iaşi – Secţia 8 Poliţie Rurală Leţcani, iar, în urma controlului efectuat asupra bagajului, a fost descoperită cantitatea de cocaină menționată anterior.
În cursul zilei de 03.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img