vineri, 19 aprilie, 2024

Un tanar isi da parintii in judecata pentru ca nu i-au cerut acordul inainte sa-l aduca pe lume

Distribuie:

Publicat:

Culmea corectitudinii politice s-a intrupat intr-un tanar care a realizat ca parintii nu i-au cerut acordul inainte sa-l aduca pe lume, si-i da in judecata.

Omul, ajuns la 27 de ani, desi nu pare sa aiba toate tiglele pe casa, spune ca are o relatie grozava cu ai lui, dar ca asta nu-l impiedica sa nu considere similare statutul parental cu sclavia.

”Imi iubesc parintii si avem o relatie grozava, insa m-au facut pentru bucuria si placerea lor. Viata mea a fost minunata, insa nu vad de ce as pune un alt individ prin cosmarul scolii si gasirii unei cariere, mai ales cand el nu a cerut sa existe”, a declarat individul, pentru The Print.

Tanarul, din Mumbai, India, este adept al unui nou curent, ”anti-natalist”, care sustine ca este gresit sa supui un copil cosmarului vietii doar pentru placerea de a fi parinte.

Aceasta aberatie este folosita ca argument de multi tineri din India, care nu isi doresc sa aiba copii. 

De asemenea, alti sustinatori ai ”anti-natalismului” folosesc, pentru a face fata presiunii sociale care ii indeamna sa devina parinti, argumentul suprapopularii Pamantului si teme care tin de factorul ecologic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img