marți, 19 martie, 2024

Un tanar n-a vrut sa-si lase mama sa moara singura in spital si s-a catarat zilnic doua etaje pana la fereastra ei

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis din cauza protocoalelor de siguranță. Ca să nu-și lase mama singură în cele mai cumplite momentul, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Poveste emoționantă provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero. Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

sursa: digi24

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img