joi, 28 martie, 2024

Un vasluian a distrus cu toporul mai multe mese, scaune si geamuri dintr-un local

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca au reţinut un bărbat, din comuna Banca, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tuburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 53 de ani, din localitatea Ghermănești, comuna Banca, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere și tuburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 17 octombrie, ora 19.00, la un local de alimentație publică (bar) din localitatea Ghermănești, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri (au fost distruse, cu un topor, mai multe mese, scaune și geamuri) la terasa exterioară a localului sus-menționat. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 lei. În urma activității infracționale derulate, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

În data de 17 octombrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul de 53 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img