joi, 28 martie, 2024

Un vasluian a talharit o femeie de 58 de ani. Barbatul este cunoscut cu antecedente penale

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut un barbat, in varsta de 30 de ani, din comuna Osesti, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie.   

Politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Vaslui au intocmit dosar de cercetare penala pe numele lui R. Costin, de 30 ani, din comuna Osesti pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Politistii au demarat cercetari urmare a sesizarii primite din partea unei femei in varsta de 58 ani, domiciliata in municipiul Vaslui. Aceasta a sesizat faptul ca in ziua de 16.10.2015, in timp ce se afla la locuinta parinteasca din comuna Osesti, a auzit zgomote intr-una din camerele imobilului, iar cand a mers sa vada ce se intampla a surprins pe holul locuintei o persoana care, pentru a-si asigura scaparea, a impins-o si a fugit.

 Politistii au stabilit faptul ca din locuinta au fost sustrase mai multe bunuri alimentare si de uz casnic in valoare de aproximativ 440 lei. In urma cercetarilor efectuate a fost identificat ca autor al faptei R. Costin. Acesta este cunoscut cu antecedente penale. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.

R. Costin a fost retinut pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.

Magistratii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img