vineri, 19 aprilie, 2024

Un vasluian care si-a agresat fizic soacra a fost arestat pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat din comuna Bacesti, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de violenta in familie, lovire sau violente, violare de domiciliu, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice.

Politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 6 Negresti au probat activitatea infractionala a unui barbat de 21 de ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de violenta in familie, lovire sau violente, violare de domiciliu, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare.

La data de 12 aprilie ,  Politia Orasului Negresti a fost sesizata,  prin  apel 112,  cu privire la faptul ca un barbat de 21 de ani,  din comuna Bacesti, judetul Vaslui, agreseaza mai multi membri ai familiei sale.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, in aceeasi seara, barbatul, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la domiciliu, si-a lovit fiica minora si a distrus mai multe bunuri din locuinta. De frica acestuia, concubina sa, o femeie de 20 de ani, a plecat de la domiciliu impreuna cu copiii. In continuare, barbatul a plecat in cautarea acestora, intrand in locuinta socrilor sai, desi acestia nu i-au dat acodul si i-au solicitat in repetate randuri sa paraseasca imobilul.  
        
Temandu-se pentru starea de sanatate a fiicei si a nepoatelor sale, soacra barbatului, o femeie de 45 de ani, a plecat in cautarea lor, insa a fost susprinsa de ginere pe drumul public, care a amenintat-o ca-i va da foc la casa, lovind-o totodata cu pumnii si picioarele. In apararea femeii a sarit o alta fiica de-a sa, o tanara de 17 ani, pe care barbatul a bruscat-o, iar cand aceasta a solicitat prin SNUAU 112 ajutorul politiei, i-a smuls telefonul din mana si l-a trantit de pamant, spargandu-l.

In baza probatoriului administrat, in cursul zilei de 13 aprilie 2020, politistii l-au retinut pe barbat pentru o perioada de 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat Judecatoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img